Cosmocaixa

Cosmocaixa

El dia 20 de maig de 2014, els alumnes de 2n d’ESO, vam anar al Museu de la Ciència, al Cosmocaixa. Allà vam fer un taller on ens van explicar el funcionament de la transmissió d’ones i ens ho van poder demostrar amb els diferents objectes i experiments que hi havia com, per exemple, un en el qual parlaven per un tub que recorria tot el Cosmocaixa pel sostre i gairebé de manera instantània escoltàvem el que havien dit per l’altra punta del tub.

Foto1

 

També van fer un taller al’Aula Pi on ens van explicar l’energia cinètica i potencial i les diferents centrals d’energia renovables i no renovables. Un dels experiments que vam fer va ser un en què un voluntari va haver de muntar en una bicicleta i, quan pedalejava, un aparell que es diu dinamo transformava l’energia cinètica de la bici en energia elèctrica per fer funcionar un llum. Després de fer els respectius tallers, ens van deixar mitja hora lliure per fer una fitxa de mates i per consultar qualsevol cosa que no hagués quedat clara. Aquesta excursió ens va semblar molt entretinguda de fer i vam poder aprofitar per demostrar, amb els diferents experiments, que estudiem i que estem atents a classe.

Alumnes de 2n d’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s