L’estiu perfecte de… el rei

juancar3

El meu estiu perfecte s’ha fet realitat; jo estava preocupat pel Mundial, i ara que he abdicat, puc anar-me’n tranquil a les discoteques amb les brasileres i Ronaldinho a ballar samba amb el meu maluc nou: al final acabare com Robocop, o com jo prefereixo dir-me, Juankaneitor.
El que no entenc és per què han fet fotos i videos dels elefants celebrant-lo, si ara tindré més temps per anar a l’Àfricà a donar-los “amor”. Amb tots els diners que us he robat, me n’aniré amb Urdangarín a les Bahames.
Ara tot aquest problema de la crisi i dels polítics és cosa del meu fill, quin estrés siusplau!
El que més em fot és que la Copa del Rei de futbol ja no l’entregaré més i no podré saludar els jugadors del Reial Madrid ni el meu íntim amic Flo. Bueno, me llena de orgullo i satisfacción haver estat el rei d’Espanya durant tants anys i haver roba…. dic.. haver fet feliç a tantes persones.

Christian Aguado i Sergi Marin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s