SORTIDA DE MEDIACIÓ

IMG_0372 IMG_0367

E de ReSPeCTe

El dia 30 d’abril, vam fer una sortida de mediació per reunir-nos amb altres escoles que també feien aquesta activitat.
Quan vam arribar, el primer que vam fer va ser reunir-nos tots els mediadors en una sala per veure uns vídeos relacionats amb el respecte, ja que, el respecte era el tema central de la sortida. Quan els vam haver vist ens vam separar en diferents grups de treball .Aquests grups havien de crear una campanya publicitària, amb diferents eslògans, com per exemple :
TOTS SOM IGUALS PERÒ DIFERENTS.

IMG_0312 IMG_0327
En el següent taller ens vam tornar a dividir en grups; A nosaltres ens va tocar un taller anomenat “Mirades”. Aquest taller tractava sobre què havies de mirar d’una persona que no coneixies de res i dir tot el que pensaves d’ella. Em va agradar molt aquest taller perquè sempre deien coses boniques.
Una altra activitat que ens havien proposat fer era “El joc de les cadires”. Aquesta activitat estava pensada per aportar-nos confiança i seguretat. El joc consistia a col·locar el mateix nombre de cadires que de jugadors; posàvem música per crear ambient i, en un moment determinat, es parava la música i cadascú s’asseia en un lloc. En la següent ronda, es treia una cadira i la persona, en comptes de quedar descalificada, s’havia d’asseure damunt de l’altre, i així contínuament fins que tots els jugadors s’asseien en una sola cadira.
Després, vam fer un altre taller, però, en aquest cas, nosaltres dinamitzàvem el taller, que consistia a intentar conèixer-nos. de tota manera, no va sortir com nosaltres esperàvem ja que finalment vam acabar parlant, en comptes de fer els jocs.
En la cloenda d’aquesta sortida,vam estar parlant sobre maneres de fer “propaganda” a l’institut per promoure-hi el respecte mutu entre els companys.
Aquesta sortida ens va agradar molt perquè vam conèixer gent nova i també ens va agradar el tema sobre el qual es parlava aquest any: El Respecte. En conclusió, ens ho vam passar molt bé.

Laura Jou i Carolina Lorenzo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s