La meva sortida al zoo

©zoobarcelona.cat

©zoobarcelona.cat

Un altre dilluns a l’institut, però aquest dilluns, 5 de maig, no era un dilluns qualsevol sinó que avui anem d’excursió. Doncs bé, fins ara… Entrem tots a classe, passem llista i… Ostres! El professor d’anglès ens dóna cinc fulls: dos per al treball de ciències, un del mapa del zoo i uns altres fulls d’activitats d’anglès. ¿No es suposava que era un dia de excursió i no de fulls ni de treballs ? Després de tres quarts o una hora sortíem de l’institut cap als autobusos.

Quan vam arribar al zoo, ens havíem posat per parelles per passar cap a dintre i, en aquest moment, la Lourdes va dir que els professors ens esperaven a l’espectacle dels dofins mentre nosaltres fèiem les preguntes del treball.

Al zoo, com més ens hi endinsàvem més pudor feia allà dintre. Quan ja havíem acabat la primera part vam girar el cap fins a veure el rellotge i … quedaven 5 minuts perquè comencés l’espectacle dels dofins! I vam anar corrents fins al centre on estaven els dofins, just a temps.

Després de la cua per seure i per veure l’espectacle dels domadors de dofins, van començar. Va ser un espectacle sorprenent, impressionant, fantàstic… Els quatre dofins feien voltes i voltes, salts i més salts amb piruetes!

Quan vam sortir d’aquell espectacle amb dofins vam haver de fer la segona part del treball de ciències. I teníem més temps que abans; per això vaig veure tots els animals que hi havia al zoo, i, fins i tot, em va donar temps de pujar a la muntanya del Montserrat!

Quan vaig arribar fins dalt de la muntanya estava molt cansat i em vaig asseure als bancs que hi havia allà dalt. Després de baixar, amb compte, vaig mirar el rellotge i em quedaven deu minuts. Al final vaig poder arribar a temps. Vam pujar a l’autobús i vam anar cap a l’institut una altra vegada. Quan vam arribar vam més o menys cinc minuts de pati per beure aigua o per seure i descansar.

I ara estic aquí, en la meva habitació, contant-vos la meva història de l’excursió al zoo de Barcelona.

Ángel Reyes, 1r d’ESO B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s