ELS ALUMNES DE 1R D’ESO VISITEN EL ZOO DE BARCELONA

©zoobarcelona.cat
©zoobarcelona.cat

El passat 5 de maig, els alumnes de 1r d’ESO vam anar al Zoo de Barcelona per a aprendre coses dels animals vertebrats. Vam sortir després de la primera classe, cap a les 9:00 i vam agafar dos autobusos. Quan vam arribar ens vam posar a esmorzar i una mica més tard vam entrar. Allà, per grups que havíem fet a classe, vam fer un taller on havíem d’anar completant diferents activitats dels vertebrats, en anglès i català, que hi havia en un dossier que ens van donar. A més a més, també havíem de fer un dossier per a l’escola i per això també ens van donar temps per anar prenent apunts de tots els animals que poguéssim, per fer-los servir com a guia del treball. També havíem de fer fotos per poder completar el treball més endavant.

El treball del zoo ens va servir per aprendre moltes coses (com viuen els animals en captivitat, com i què mengen, la seva mida, el seu pes, les diferències entre tots els animals…). Ha sigut una visita que segur que la tornaria a repetir!

Andrés de Juan, 1r d’ESO A

 

EL DRAGÓ DE KOMODO: UN ANIMAL EXTRAORDINARI

©elmundo.es
©elmundo.es

Durant de la visita del Dilluns 5 de Maig al zoo, vaig quedar fascinat amb un animal en concret: el dragó de Komodo. És un rèptil que viu als boscos d’Àsia i viu en solitari. És carnívor i pot arribar a fer 3,5 m de llargada, i pesar 130 kg. És fascinant, però no t’hi acostis! Només a la saliva té 80 bactèries mortíferes per a l’home.

Marc César, 1r d’ESO B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s