Sortida a TV3

SAMSUNG

El dilluns 5 de maig, els alumnes de l’optativa de revista i ràdio, juntament amb els voluntaris lingüístics de l’Institut Castellbisbal, vam gaudir d’una visita als estudis de TV3 a Sant Joan Despí.
A l’arribar als estudis, ens van obsequiar amb una visita guiada per totes les instal•lacions i ens van ensenyar els diferents platós, i les sales de control des d’on s’emeten els programes de la cadena.
Vam tenir l’agradable sorpresa que la nostra guia fos també una pota-roja, antiga alumna de l’institut. La Sara Partegàs es va desviure per fer-nos la visita molt agradable.
Vam poder contemplar els escenaris de diferents sèries com podien ser el de la casa dels Súpers o el de Dinàmiks i entrar dins del plató del nou programa de debat .Cat. També ens van ensenyar els diversos camions de producció (unitats mòbils), que tenen en el seu interior una sala des d’on es controlen les càmeres.
Una de les coses més sorprenents va ser poder veure el plató virtual des d’on s’emeten els TeleNotícies; es tracta d’un ampli espai recobert de croma verd on es projecten les imatges que veiem per la tele de manera virtual: la màgia de la tele, mai millor dit.
Tot seguit vam tornar a entrar dins de les instal•lacions i ens van portar a una sala on fabriquen les perruques i maquillen els actors que s’han de caracteritzar de forma especial, com pot ser en Fluski, a qui li han de implantar un nas de gat perquè s’assembli a un felí.
I per últim vam fer cap en un plató on havíem de tornar aquella mateixa tarda: el plató de DIVENDRES, un programa en directe on es parla de l’actualitat.
Tot plegat, va ser una sortida molt interessant, que ens va permetre descobrir com funciona la televisió des de dins!
Equip de redacció d’IKB+

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s