Hem anat al programa Divendres

Els alumnes de l'Institut Castellbisbal, acompanyats pel presentador del programa, Xavi Coral
Els alumnes de l’Institut Castellbisbal, acompanyats pel presentador del programa, Xavi Coral

El dilluns, dia 5 de maig, en acabar la visita guiada als estudis de TV3, els alumnes vam disposar de temps lliure per anar a dinar fora i descansar una estona.

A una hora determinada, vam anar de nou a les instal·lacions on hi havia càtering per al públic del programa Divendres, on havíem d’assitir després. Hi havia tot tipus de beguda i galetes. En entrar al plató, el presentador Xavi Coral ens va rebre i ens va donar la benvinguda. Alguns tècnics i càmeres ens van dir les instruccions que havíem de seguir a l’hora de fer de públic quan es fes el programa.

Durant el programa es va parlar de diferents temes d’actualitat com futbol o la corrupció. Es va parlar del final de lliga tant apassionant que hi ha, i també de l’envelliment i de la investigació sobre el Sida.

Als alumnes ens va sobtar la manera de gravar “Fem un Divendres” ja que és en directe i no hi pot haver marge d’error. Vam veure que els que hi treballen, no es posen nerviosos davant la càmera perquè ja hi tenen molta pràctica i saben què han de fer en tot moment. Hi havia un regidor que ens donava indicacions de quan havíem d’aplaudir o riure i que, al mateix temps, feia saber al Xavi quan havia d’anar a publicitat.

Ens va agradar l’experiència de sortir a la televisió i poder veure que realment, darrere del que es veu a la tele, hi ha un treball increïble fet amb molt esforç.

Joan Gil

Entrevista al Dr. Bonaventura Clotet al programa Divendres del 5 de maig de 2014

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s