Sortida de tutoria de 1r d’ESO

Tot va començar quan vam anar al nostre institut. Vam esperar a classe fins que els autobusos van arribar. Després de mitja hora van venir, vam sortir de l’ institut per pujar a l’autobús. Quan ja estàvem a dintre vam començar el viatge. El camí va ser una mica llarg. Quan vam arribar al Prat del LlobregatDSC05253 em creia que era petit, però després de veure com n’era de llarg em vaig sorprendre molt i vaig dir “Mare de déu que gran que és aquest parc”. Hi havia molts arbres, pistes de futbol, pistes de bàsquet, pistes de ping-pong, pistes de matar, pistes de handbol, tobogans i sobretot serveis, perquè no es podia fer una pixada a l’herba. Quan vam arribar al costat d’un banc, la Carme Molas es va posar a sobre i el seu costat estava en Joan Margarit amb un megàfon de color blanc; el va encendre però no funcionava. I doncs, com que havia de dir una coseta ho va dir sense megàfon. Teníem mitja hora per veure part del parc fins que la Carme Molas donés el senyal de començament de partits. Quan va donar el senyal tots vam anar on ens va dir en Joan Margarit. El primer partit el vam perdre i a sobre no m’ho vaig passar bé. El segon igual que el primer com el tercer, el quart, el cinquè…

Però l’últim partit era de bàsquet i va donar la casualitat que érem bons jugadors. Al final vam perdre però ens ho vam passar molt be jugant. El que més em va agradar van ser les hores d’esbarjo i l’últim partit. Després vam tornar una altra vegada en autobús. Aquell dia va ser un dia mig genial. Vaig tornar a casa súper cansat.DSC05227

Sortida de tutoria de 1r d’ESO al Prat de Llobregat.

15 d’octubre de 2013

Ángel Reyes. 1r d’ESO B

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s