La relació de Shakira i Piqué

Fa uns quants mesos que la relació de Shakira i Piqué està empitjorant. Tot va començar quan Piqué es portava a la Clara Chía a la casa de tots dos. Shakira ho va començar a notar quan faltava el menjar que no li agradava al Piqué com per exemple la melmelada. 

Després dels 12 anys de relació, ja s’han divorciat. Piqué se n’ha anat amb la noia amb la que li va ser infidel a la Shakira. Es diu Clara Chía, té 23 anys, és de Barcelona i estudia relacions públiques.

L’última cançó de Shakira amb Bizarap fa referència a aquests  dos.

https://www.youtube.com/watch?v=CocEMWdc7Ck

Jo crec que tots dos s’han equivocat de fer-ho públic. També Shakira en fer 3 cançons de la seva exparella perquè està rabiosa però no pensa en els seus fills, que ho poden escoltar en qualsevol moment. La Shakira també ha dit coses a l’última cançó innecessàries com que tenen un deute de 14 milions d’euros. També trobo innecessari que li posi una bruixa a la seva antiga sogra mirant a la seva casa i que no li desitgi el millor a Piqué.

Fonts de consulta:

https://www.20minutos.es/noticia/5096497/0/shakira-y-pique-se-dan-una-tregua-y-llegan-a-un-acuerdo-por-el-cumpleanos-de-su-hijo-sasha/

Mireia Torres Pastallé (2n B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s