La imatge física i social

Nosaltres hem escollit aquest tema perquè és un aspecte que està molt present a la societat d’avui en dia i perquè preocupa molt als adolescents.

La imatge física és la representació mental que cada persona construeix del seu propi cos.  En alguns adolescents, no els importa l’opinió que tenen els altres d’ells, però també n’hi ha que es senten obesos o lletjos i intenten canviar-ho, modificant els seus hàbits alimentaris i patint problemes de salut: bulímia, anorèxia… Altres dissimulen, amb la roba, parts del cos que no els agrada. També hi ha usuaris que pengen imatges falses o retocades digitalment perquè així surten millor o semblen diferents. Això és molt trist per a la gent que estima aquest adolescents amb problemes i per a ells mateixos. Per tant, pensem que caldria fer molta més prevenció.

http://www.f-ima.org/noticies/resources/cache/f-ima-b/747-300×300.jpg

El problema es complica per culpa de les xarxes socials perquè hi ha més ciberassetjament. Desgraciadament, arreu del món, hi ha adolescents que ho han patit i que han acabat tenint greus problemes emocionals i alguns, malauradament, s’han tret la vida.En conclusió, hem d’estimar-nos tal i com som, i deixar de comparar el nostre cos amb altra gent de les xarxes socials.

Foto portada: https://static01.nyt.com/images/2020/01/27/smarter-living/26sl_socialbasics/00sl_socialbasics-mobileMasterAt3x.jpg

LLegiu més: https://www.catalunyapress.cat/texto-diario/mostrar/1294129/adolescents-no-tot-imatge

Jana Querol i Judith Navarro (2n B i 2n D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s