Hip Hop

He escollit el Hip Hop perquè, per a mi, és molt important i forma part de la meva vida actualment. 

Vaig començar-lo des de petita perquè ja m’agradava ballar, però no va ser fins al 2016 que vaig decidir apuntar-me a classes de ball aquí al poble. Vaig estar un any en aquesta acadèmia però només ballàvem l’estil comercial i no el Hip Hop. Per això, vaig apuntar-me a un altre centre del poble amb la meva millor amiga. Encara m’enrecordo d’aquell dia, i mira que han passat 5 anys. Estava molt nerviosa i vam entrar les dues juntes, ens van acollir molt bé, i el professor va ser molt proper des del principi, encara que alguna de les alumnes més antigues ens miraven una mica malament. 

En general, fent Hip Hop, m’he trobat amb gent espectacular que, a part de ser les millors companyes de ball, també són les millors amigues com la Daniela i la Nerea, que són dues noies increïbles, i em donen la vida tant ballant com al dia a dia. Són la millor companyia!

A mi, m’agrada ballar, perquè m’ajuda a distreure’m, solucionar el meus problemes i sentir-me més feliç.      

Foto portada: https://dbdzm869oupei.cloudfront.net/img/vinylrugs/preview/26373.png

Judith Navarro (2n D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s