El Bàsquet

El bàsquet és un esport molt famós al món i com que jo el practico, vull explicar la meva experiència.

Faig bàsquet des de fa quasi 6 anys. Vaig començar a jugar perquè el meu pare era entrenador de l’extraescolar al col.legi. Abans vaig provar altres esports com el ballet, el hip hop, la natació, el patinatge però em vaig decantar pel bàsquet. Quan vaig començar no tenia ni idea d’aquest esport i he anat millorant, poc a poc, fins ara, tot i que encara em queda molt per fer. Entreno 3 dies a la setmana durant 2 hores. més o menys, més el/els partits del cap de setmana.

Com que es juga en equip, he fet moltes amistats i gaudeixo jugant amb elles. Estic a la categoria infantil preferent. El meu primer equip va ser el Castellbisbal durant 2 anys i després me’n vaig anar a la JET (Joventut Esportiva de Terrassa) on ja hi porto 3 anys. Vaig haver de marxar del poble perquè aquí no hi havia equip.

M’agrada mirar els partits que televisen, sobretot els de l’ACB ( Lliga professional de bàsquet espanyol) on el meu equip preferit és el Barça; també acostumo a mirar la lliga professional de bàsquet femení espanyol.  

El meu top 5 de jugadors de bàsquet és:

1- Luca Doncic

2- Willy Hernangómez

3- Juancho Hernangómez

4- Nicolás Laprovittola

5- Nikola Mirotic

I també vull destacar les jugadores següents:

1- Laia Palau (jubilada)

2- Helena Oma

3- Silvia Domínguez

4- Aina Ayuso

5- Marta Canella

Si  voleu saber més d’aquest esport, mireu aquest enllaç: Basquetbol – Viquipèdia, l’enciclopèdia lliure

Imatge de portada: http://www.fdmvalencia.es/wp-content/uploads/2015/01/baloncesto-620×388.jpg

Jana Querol Guardiola (2n B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s