Natació

He escollit aquest tema perquè des que era petita faig natació. Quan tenía 2 anys, la meva mare em va apuntar a l’illa esportiva. Em va explicar que tots/es els nens i nenes, que també anaven, ploraven quan els posaven a l’aigua i que jo, tot el contrari, plorava quan em treien de l’aigua.

Al principi, anava amb companys/-es que tenien la meva edat però, poc a poc, vaig començar a ser la més petita, fins que vaig arribar al cavallet negre amb 9 anys (tot i que era una categoria de 12 a 16 anys.)

No he participat mai en una competició de veritat, només en algunes activitats que féiem i també als estius  a les carreres a la piscina amb la meva família. 

Els meus estils preferits són crol, esquena i busseig, encara que també m’agrada la braça. Aquest darrer estil l’he millorat perquè abans girava més una de les cames cap a dins i per aquesta raó encara em costa i no m’agrada tant. 

El meu germà també anava a piscina però, com que tenia altres extraescolars no li donava temps, a més no li agradava tant com a mi i ho va acabar deixant. En canvi jo, com que m’agradava molt i no tenia altres extraescolars els divendres (que són els dies en els que feia natació), vaig seguir fent-la fins al cavallet negre, però va arribar la COVID-19 i amb el confinament no vaig poder continuar nedant.

Quan va acabar el confinament, tenia l’opció de tornar a completar el nivell de cavallet negre, però no ho vaig fer. Actualment, vaig a nedar amb la meva mare quan podem, que normalment són els dimarts, els dissabtes i els diumenges. Vam decidir anar-hi  perquè a les dues ens agrada molt i, de pas, fem més exercici i aprofitem el temps lliure que tenim, fent una activitat compartida.

Foto portada: https://illaesportiva.cat/wp-content/uploads/2021/05/IllaEsportiva_Slider_PiscinaEstiu-1200×540.png

Natalia Carbajo Muriel (2n D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s