“Soy Georgina”

Aquest documental ha tingut molta fama i es pot veure per Netflix. El vaig començar a veure perquè em cridava l’atenció la vida de Georgina. Des de veure-la amb els seus fills fins al seu treball, desplaçaments en el seu avió privat o el seu iot, luxes adinerats, etc.

Ella és una model i empresària argentina, que s’ha fet més coneguda per ser la seva parella de Cristiano Ronaldo, un dels millors jugadors de futbol. Tenen quatre fills i ara està embarassada de bessons. El seu entorn familiar i social l’ajuda molt amb el seu dia a dia, sobretot, en el seu treball i amb els nens. Entre setmana, els seus fills van a l’escola, però els cap de setmana, tenen una monitora que va a casa seva i fan activitats.

Georgina va néixer a Jaca el 1994 i se’n va anar a Madrid a treballar a una botiga (que va ser on va conèixer a Cristiano). Des de l’inici de la relació l’any 2016, la seva vida va canviar radicalment. Passen les vacances d’estiu a una mansió molt gran que tenen a Mallorca i hi conviden als seus amics i a la seva família.

Ja al 2018, es va convertir en l’espanyola amb més seguidors a la xarxa social Instagram amb 27 milions de seguidors.

https://www.youtube.com/watch?v=nTHugCLE3Bs

Foto portada: https://pics.filmaffinity.com/soy_georgina-957871650-large.jpg

Beatriz Sáez Calero (3r D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s