Clash Of Clans

Clash of Clans és un joc de mòbil de la companyia SUPERCELL, tant per Android com iOS. Es va estrenar el 2 d’Agost del 2012 i fins aquest any, ja ha acumulat 567 millions de descàrregues i ha generat 2.4 millions d’euros al dia, sumant un total de 770 millions d’euros.

És un joc d’estratègia multijugador on has de construir i millorar la teva vila i atacar les altres per tal de conseguir recursos, copes i arribar a ser la millor. També, permet col·laborar amb altres jugadors i crear un clan per a combatre, conjuntament, a les guerres.

https://www.youtube.com/watch?v=hXWxtmo8qaM

Imatge de portada: https://cdn2.downdetector.com/static/uploads/logo/clash_of_clans_logo_600_270.png

Àlex de la Rosa (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s