Top 10 sèries

Aquestes són les 10 recomanacions de les nostres sèries preferides!

Les 5 recomanacions de la Lola:

1. TEEN WOLF

És una sèrie de drama adolescent i consta de 6 temporades. El protagonista és un home llop que combat amb altres personatges malignes. M’encanta el tema sobrenatural i els capítols són molt entretinguts!

2.GLEE

Aquesta comèdia musical va ser un èxit i passa en un institut estatunidenc. Se centra en una coral d’estudiants i hi passen aventures, drames amorosos, etc. Podeu mirar la meva publicació anterior: Glee Us la recomano molt si us encanten les sèries musicals, les sèries d’institut però no és de les típiques i no et canses de veure-la.

3. CATASTRÓFICAS DESDICHAS

És una sèrie de Netflix d’humor negre i drama  que està basada en els 13 llibres de l’autor, Lemony Snicke, que explica la vida dels germans Baudelaire després que es quedin orfes i els portin amb el comte Olaf que farà tot el possible per quedar-se tota l’herència.

La recomano perquè és molt bona i hi trobes misteri, aventures i t’ho passes molt bé, tant que no aguantes les ganes se saber què passarà al següent episodi.

https://www.youtube.com/watch?v=f-lJt3vBgcI

4. FRIENDS 

És una comèdia de situació estatunidenca, situada a la cafeteria fictícia del Central Perk a Nova York. La trama va de la vida de 6 amics que viuen quasi tots junts i descriu la seva quotidianitat.

És un clàssic de la televisió dels 90 i cal que la vegis perquè t’encantaran tots els personatges!

5. SHERLOCK

Aquesta sèrie de la BBC té quatre temporades. Tracta de l’excepcional resolució de crims del Sherlock Holmes gràcies a la seva gran capacitat de deducció. Com a la novel.la d’Arthur Conan Doyle, no hi pot faltar la companyia del Dr Watson.

M’agrada la temàtica detectivesca, la resolució de casos -alguns una mica estranys- i la descripció de la personalitat del protagonista, Sherlock, i com l’ha obtinguda al llarg de tota la seva vida. Aquesta sèrie enganxa i és molt ràpida de veure.

Les 5 recomanacions de l’Aina:

1. STRANGER THINGS

La primera temporada va ser molt esperada i ara, al 2022, ja s’estrenarà la quarta. La sèrie està ubicada en els anys 80, quan Will Byer, un noi de 12 anys, desapareix misteriosament. Van passant el anys i, a poc a poc, es van descobrint fets molt estranys, experiments secrets, forces sobrenaturals i una noia molt especial…

Recomano aquesta sèrie perquè em sembla molt entretinguda i original.

https://www.youtube.com/watch?v=x7Yq9MJUqjY

2. YOUNG ROYALS

Tot comença quan el príncep Wilhelm participa en una baralla on la seva imatge es veu greument embrutada. Després d’això,  els seus pares l’obliguen a disculpar-se públicament i l’enviaran a un internat. En aquest cente, trobarà al Simon,  què és un noi diferent i que li despertarà sentiments que mai havia tingut…

Només té una temporada però s’ha confirmat que al 2022, s’estrenarà la segona temporada d’aquesta meravellosa sèrie. La recomano moltíssim perquè és una història molt bonica.

3. LOS BRIDGERTON

És una sèrie basada a principis del segle XIX i inspirada en el llibre “El Duque y yo” de la novel·lista Julia Quinn. Explica la vida de la reialesa de les famílies de l’alta societat d’Anglaterra del 1800. Bàsicament, tracta sobre el mercat matrimonial de Londres, que explica el que li passa a Daphne per aconseguir parella.

És molt recomanable per a veure com vivien en aquella època. 

https://www.youtube.com/watch?v=5cOfyLkQRGk

 

4. ANNE WITH AN E

Basada en l’any 1890, tracta sobre una nena òrfena, que es diu Anne Shirley, i viu a un petit poble que la rebutja fins que, amb el temps, va sent acdeptada i va fent amics.

La recomano perquè és una història que representa molts valors de la societat.

https://www.youtube.com/watch?v=0bYExsOV7mI

5. OUTHER BANKS

És una sèrie de drama adolescent, tracta sobre John B i els seus amics que formen el grup anomenat “Pogue”. L’objectiu d’aquests adolescents és trobar un tresor llegendari i esbrinar què va passar amb el pare de John B. En el camí hauran de  lluitar contra les drogues, l’amor, els diners, etc… 

Cada capítol ensenya que no tothom tenim les mateixes oportunitats ni diners ni situacions personals i familiars.

Totes les informacions, al marge de les nostres opinions, han estat extretes de la Wikipedia i de la pàgina de Netflix.

Foto de portada: https://gcdn.lanetaneta.com/wp-content/uploads/2020/12/Series-que-dominaron-el-Top-10-de-Netflix-en-2020.jpg

Aina Pérez (3r B) i Lola Redondo (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s