Harry Potter: Opinió personal

Opinió Marta i Alexía:

A nosaltres, Harry Potter ens va agradar fa poc, vam descobrir aquesta saga per una amiga que li agrada molt i a causa d’això vam començar a veure les pel·lícules. No ens considerem unes grans fans, ja que no ens hem llegit els llibres i tampoc fem com molts o moltes fans que compren roba, accessoris i fins i tot tasses o objectes a col.leccionar. Personalment, pensem que aquesta saga és molt interessant. 

Opinió Lola:

Jo soc una completa aficionada que vaig veure les pel·lis quan era petita, he llegit uns 4 llibres (d’un total de 8). Em fascina el món de la màgia i m’encanta submergir-me en aquest món fictici. Les meves pel·lícules preferides son “L’ordre del Fènix” i “El pres d’Azkaban”. 

https://www.youtube.com/watch?v=yd4i-sFBXOw

Opinió Jana:

A mi, sincerament, Harry Potter no m’apassiona gaire ja que si veus totes les pel·lícules van resultant massa repetitives. Les úniques que sí són més originals són la primera (“Harry Potter i la pedra filosofal”) i la segona: “Harry Potter i la cambra secreta”. Malgrat tot, em sembla una mica avorrida i poc interessant.

https://www.youtube.com/watch?v=C8CL5TbiFwY

Imatge de portada: https://i0.wp.com/wipy.tv/wp-content/uploads/2018/01/1000px-x-600px-%E2%80%93-imagen-sin-t%C3%ADtulo-14.jpg?fit=900%2C543&ssl=1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s