Handbol

Jo vaig començar a fer handbol a 5è de primària al Club Handbol Castellbisbal. Jugava a l’equip mixt i a vàries categories benjamins, alevins, infantils, cadet, juvenil, sènior i màster.

Vaig començar sent aleví un any i ja vaig pujar a infantil. Jugant un partit contra l’equip de Molins de Rei, em van oferir jugar en el seu equip femení i em va semblar millor que seguir jugant en el mixt de Castellbisbal, on només podia continuar fins a infantil de 2 any. Per tant, acabada la temporada vaig començar a ser de l’equip del Molins.

Al principi, tenia molta vergonya i no entenia res però quan vaig començar a parlar amb la gent i relacionar-me més, em vaig sentir molt a gust. Llavors hi entrenava 3 dies a la setmana (dilluns dimecres i divendres) i teníem partits els dissabtes.

Marta Guillamon Hernando (3r)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s