El crim d’Alcàsser

El crim d’Alcàsser és un dels casos més famosos i sinistres que hi ha! Tracta de l’assassinat d’unes adolescents de 14 i 15 anys que vivien a València (Alcàsser), anaven una nit a la discoteca de Picassent i les van segrestar, violar i torturar. Aquesta tragèdia va ocórrer un Divendres 13 de Novembre del 1992 en una muntanya pròxima al pantà de Tous.

Van estar uns quants mesos buscant a les noies, fins i tot les van començar a anomenar “les xiquetes d’alcàsser”. El 27 de gener de 1993, uns apicultors van trobar els cadàvers en una fossa d’un paratge conegut com La Romana. Un dels assassins de les 3 noies va fugir quan sabia que l’anaven a detenir.

Hi ha molts casos com aquest tot i que molta gent pensa que això passa en altres llocs més llunyans i no és cert. La majoria de casos són homes que han segrestat per violar i/o matar a noies i dones. Al marge del final que tinguin, sempre seran experiències traumàtiques i gens agradables.

Sobre aquest cas s’ha fet una sèrie que està penjada al Netflix!

https://www.youtube.com/watch?v=HW1eWC9dJ2w

Hi ha molts documentals i vídeos a Youtube explicant-ho:

https://www.youtube.com/watch?v=JFBXg4azC3w

He triat aquest tema perquè em sembla molt interessant i tothom l’hauria de conèixer perquè ha marcat un abans i un després en les persones, les famílies i, sobretot, en les noies d’aquella època.  

Foto portada: https://7televalencia.com/wp-content/uploads/2021/11/Sin-titulo-1-2.png

Laia Boza Estruch (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s