La tauromàquia

https://www.animanaturalis.org/img/posts/full/202006/P09-32048.jpg

Volem mostrar-vos l’opinió sobre aquest tema. Som conscients que forma part de la cultura espanyola i que s’està celebrant des de fa molt temps. Estem en contra d’aquesta tradició perquè l’animal és maltractat, ferit diverses vegades (amb banderilles i llança) per acabar matant-lo amb l’espasa. Segons hem consultat, el 80% dels braus indultats moren al cap de pocs dies per culpa de les ferides produïdes.

Hi ha altres festes que tenen més popularitat com les curses de toros per Sant Fermí a Pamplona (Navarra). No trobem bé que les persones es juguin la vida corrent davant dels braus. Aquests animals van sense solta ni volta darrere d’aquests individus i sempre es produeixen ferides greus o morts. I al final, la cursa acaba a la plaça de braus on els aficionats s’asseuen a les grades per observar el toreig.

Marta Mediavilla Piccolo i Jana Carrasco de Mula (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s