Top 6 races a Nintendogs

Us volem presentar les 5 millors races de gos de Nintendogs i les activitats que pots fer amb la teva mascota: treure-la a passejar o donar-li menjar, etc.

1· RoboPup

Aquest robot, encara que no sigui un gos al 100%, està en primer lloc perquè té les millors característiques. Al ser un robot, és molt  dòcil i al portar motors i pistons, en comptes de músculs, el fa ser el més ràpid i fort.

2. Shiba Inu

Aquest gos és un dels més bonics que hi ha en el joc. A més, té molt bones característiques a l’hora de jugar, és molt ràpid, molt intel·ligent i molt dòcil.

3. Husky Siberià

Aquest gos ocupa el tercer lloc ja que és el més ràpid fent passejades i aprèn molt ràpid. És un dels més bonics!

4· Carlino

Aquest gos ocupa la quarta posició per la seva gran capacitat i velocitat de menjar, i els seus records de dormir dies sencers dins del joc. De petit, vaig pensar que estava mort.

5· Dàlmata

El Dàlmata és el que té més potència de salt i aquesta habilitat és molt útil a l’hora de jugar, ja que és capaç d’agafar la seva joguina encara que es trobi a molta alçada.

(Aquest article no apel·la al racisme ni a dir que hi ha races millors, ens basem en dades del joc i la nostra experiència com a jugadors).

Unai Álvarez López i Pol González Blanco (3r D)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s