Wattpad

Wattpad és una plataforma informàtica, creada al 2006, que permet compartir les teves pròpies històries amb altres usuaris. En aquesta aplicació, els usuaris poden publicar els seus propis relats, articles i poemes sobre qualsevol tema, i l’aplicació inclou obres tant d’autors desconeguts com d’autors més coneguts. 

Aquesta també permet als autors i als lectors interactuar entre ells, ja que els lectors poden votar per les històries i comentar en cada capítol o cada frase del capítol. A més, els usuaris poden donar like a aquelles frases o capítols per indicar que el hi ha agradat.

https://www.ecured.cu/Wattpad

https://www.youtube.com/watch?v=vurlcrlFUd0

Fa uns mesos, vaig començar a utilitzar aquesta aplicació i la recomano molt. Gràcies a Wattpad, he descobert llibres que no sabia que existien i que m’han agradat moltíssim. 

El que més m’agrada d’aquesta aplicació és poder donar like a les frases que més m’agraden, perquè és en el que més em fixo mentre llegeixo i, a més, pots escriure la teva propia història, publicar-la i veure si a la resta d’usuaris els agrada el que escrius.

D’altra banda, el que menys m’agrada és que bastant sovint la lectura es veu interrompuda pels anuncis, però això es pot solucionar si passes a ser Premium.

Personalment, aquesta aplicació ha fet que les meves ganes de llegir augmentin i que m’animi a la lectura d’altres estils de llibres i gèneres.

En definitiva, recomano Wattpad a totes aquelles persones que gaudeixen de la lectura però també a aquelles que no els hi agrada tant, ja que a lo millor, gràcies a aquesta aplicació, s’animen a llegir amb més freqüència.

Personalment, els llibres que he llegit de Wattpad i que són més recomanables són:

Imatge de capçalera: https://static.wikia.nocookie.net/fanficdom/images/d/d9/Wattpadlogo.png/revision/latest?cb=20210125021222&path-prefix=es

Mireia Cañete Albar  (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s