El malson europeu

El FC Barcelona ja fa setmanes que va ser humiliat a la competició europea, la Champions League, pel club francès, el PSG, després de perdre per un contundent 4-1 al camp del FC Barcelona.

Ja són 4 els anys consecutius en què el club català és derrotat, de manera dolorosa, de la competició més important: la Champions League. Aquest malson es va iniciar l’any 2017, més precisament l’onze d’abril, quan es van disputar els quarts de final entre el Barça i la Juventus de Turín. L’anada de l’eliminació va deixar enfonsats a tots els aficionats del Barça, després de perdre per un 3-0. La tornada no va ser res de l’altre món ja que el partit va acabar amb un empat al marcador que no va ser suficient per a que el conjunt blaugrana passés a les semifinals.

La historia va continuar al següent any, quan el quatre d’abril de 2018, l’equip català va derrotar de manera contundent a la Roma amb un resultat de 4-1. Tots els aficionats al Barça ja donàvem per fet que avançaríem a la següent fase, però no teníem gens ni mica de raó i així ens ho va fer saber el conjunt italià a la tornada marcant un gol a l’últim minut, obra del central Manolas. D’aquesta manera, el Roma va guanyar el partit i l’eliminació.

Tot va seguir sense canviar un any més i després de jugar contra el club anglès de la ciutat de Liverpool, a l’anada de l’eliminació, el FC Barcelona va derrotar al club anglès amb un 3-0. Els culés ja véiem al nostre equip en la final però tot va canviar el dia 7 de Maig de 2019, una data que, pels barcelonistes, s’ens va quedar marcada al cor. La derrota del nostre club, per un 4-0 a Anfield, els va donar el pas a la final, que es jugaria al Wanda Metropolitano, a Madrid.

Després de l’aturada dels clubs per la pandèmia, la competició es va reaunudar a l’estiu però ,veient el que va passar, els aficionats del Barça haguéssim volgut que no s’hagués jugat ja que el Barça va patir la major humiliació de la seva història perquè va perdre davant del Bayern de Munich per un 2-8.

I quan ja tots pensàvem que la història ja es va acabar allà, va arribar el PSG, que havia guanyat a l’anada a Barcelona amb un 1-4. A la tornada, va ser eliminat perquè van empatar a 1-1.

Imatge de capçalera: https://s1.eestatic.com/2020/08/14/deportes/futbol/deportes-futbol-champions_league_512961031_157720421_1024x576.jpg

Pol César Forte (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s