Marroc

Chefchaouen

Situada al nord del Marroc, és coneguda com la ciutat blava perquè totes les cases i carrers són, majoritàriament, d’aquest color. És un lloc molt turístic i diferent! Us el recomano perquè és una gran experiència!

Marràqueix

És una de les ciutats més grans del Marroc situada al sud-oest. Té el soc (mercat) més gran del país i la plaça més coneguda de tota Àfrica: Djemà-el-Fna. Marràqueix està dividida en la Medina i la ciutat moderna.

Casablanca

És una ciutat a l’oest del Marroc. És la més gran del Marroc, així com el seu principal port. Recomano molt anar-hi ja que és molt turística i té llocs molt bonics i amb un ambient diferent.

Asilah

És una ciutat situada al sud-est del Marroc i una de les més boniques que pots visitar. Té una gran platja i unes cases i tendes precioses, restaurants increïbles al costat de la platja. Es pot disfrutar molt amb la família i amics.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXrVJuBcI2Q

Imatge de capçalera: https://i0.wp.com/padondenosvamos.com/wp-content/uploads/2017/11/Medina-Chefchaouen-iStock_000064098619_Large-1.jpg?resize=696%2C464&ssl=1

Yasmin Farrouh (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s