El racisme i l’homofòbia

Tant el racisme com l’homofòbia són problemes que té la ciutadania amb la gent que no són idènticament igual a ells, ja sigui per color de pell, per pensament o, fins i tot, per sentiments. Aquests “problemes” cada cop són més quotidians i existeixen des de sempre i que està universalitzat ( escampat per tot arreu!)

Avui en dia, les persones de la meva edat hi estan més acostumades i hi ha països que ho consideren del TOT natural. No obstant, per algunes famílies, és una tragèdia tenir un fill “homsexual”, “trans” o “bisexual”… Tampoc sol agradar que tinguin una parella de fora (negre, marroquí, xinès…) Les dues són maneres de mostrar racisme, ja sigui amb bromes o fent-los la vida impossible!

Per què hi ha gent que actua d’aquesta manera negativa? Per què infravaloren als que són diferents a ells? D’on surten aquests pensaments?

Molts cops l’àmbit familiar o cultural fa que s’heretin aquests pensaments i es doni continuïtat als prejudicis. A nivell social, alguns partits polítics fomenten aquesta discriminació. Si seguim així, cada cop anirem a pitjor i cal que frenem aquestes fòbies i guanyi el respecte. TOTS SOM PERSONES I TOTS SOM  IGUALS!

Imatge de capçalera: http://www.elfaradio.com/wp-content/uploads/2016/06/gay3.jpg

Liam Gomez Martinez  (3r C)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s