La falta de l’anglès a Espanya

Què és l’anglès? L’anglès és l’idioma internacional per excel·lència, ja que mes de ¾ parts del món el parla. Llavors quin és el problema? El problema és el nivell d’ensenyament de l’anglès a Espanya, ja que la majoria no saben parlar bé l’anglès i això provoca que les possibilitats dels espanyols en el món laboral siguin menors a la resta de països.

https://estaticos.elmundo.es/assets/multimedia/imagenes/2017/01/12/14842289828462.png

Un altre problema del poc domini de l’anglès és que les escoles i instituts no ensenyen un bon nivell d’aquest idioma i la gent ha d’anar a acadèmies per aconseguir un aprenentatge superior. Moltes famílies no es poden permetre aquesta despesa i els seus fills no poden millorar en aquesta llengua tan necessària.

Qui té la culpa? La culpa les tenen els centres educatius perquè , segons l’article de Vilaweb sobre les causes per les quals no parlem prou bé l’anglès afirma que: “El sistema escolar no garanteix el domini d’aquesta llengua indispensable” i el govern que no fa res per a millorar.ho.

Aarón Morales Torres (3r B)

Imatge de capçalera: https://www.altonivel.com.mx/assets/images/Estructura_2015/Consultoria/Recursos_Humanos/hablas-ingles.jpg

Per a saber-ne més:

https://www.vilaweb.cat/noticies/per-que-no-parlem-prou-be-langles/

https://idiomasseif.com/2019/04/12/por-que-espanoles-hablamos-poco-ingles/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s