Projecte “Filma’t” en temps de Covid

  • Què és diferent als altres anys?

Aquest any el projecte Filma’t ha estat diferent a causa de la situació actual amb la Covid-19. Per començar, ha estat considerat com a una “optativa”, o sigui, una assignatura que va canviant al llarg del curs i que ara ha tingut la gran limitació de durar només 12 sessions.

A causa de la pandèmia, no hem pogut fer el curt tots junts, sinó que cada un dels cinc cursos farà un curt i els unirem en una única història que, d’alguna manera, tindrà relació. De moment, només hem gravat la part que ens correspon la nostra classe: 3r-A.

La meva experiència

Al principi era bastant avorrit estar escoltant com si fos qualsevol altra classe però, més tard, per fi vam començar a escriure el guió i allà va començar a ser més divertit! Vam fer quatre grups i cadascú va aportar una idea per al guió i finalment, cadascuna va ser desenvolupada amb les escenes necessàries. Les vam llegir i vam fer els canvis en el que passava i en els diàlegs. 

Els últims dies, els vam aprofitar per gravar tot el curt. En el nostre, hi participava molta gent perquè hi havia molts actors (principals, secundaris i extres), el càmara, l’encarregat del so, la claqueta, el perxa i el director. A mi, el primer dia que vam gravar, vaig fer d’actor secundari; el segon dia, vaig gravar i vam sortir de l’institut (i fins i tot vaig fer d’extra), i finalment, vam quedar uns quants que teníem temps per anar a gravar una tarda a l’ermita. Allà vaig poder ser primer càmera i després, perxa.

Per a mi, el més divertit ha estat ser actor, després càmera i per últim, perxa. I tot i que no vaig passar el meu millor moment, el que més em va agradar va ser actuar. Va estar molt bé la tarda que vam anar a gravar al parc de l’ermita, ja que érem menys alumnes i ens tocava fer moltes coses. Van ser gairebé tres hores de fer feina i passar-ho bé.

Aquestes són dues fotos d’una escena que vam haver de gravar amb els protagonistes dintre d’uns arbustos. Va ser molt divertit!

En aquesta foto, sortim tots els que vam anar a l’ermita aquell dia després d’acabar (els que de veritat vam participar i ens vam aplicar).

Aleix Mañez Villar (3r A)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s