La meva experència a la natació

Quan tenia dos anys, els meus pares em van apuntar a natació a l’Illa Esportiva de Castellbisbal. Com els monitors van veure que se’m donava bé, em van passar de cavallet abans que s’acabés la temporada, però com que jo volia seguir jugant amb els petits vaig dir als meus pares que no volia fer piscina i em van desapuntar. Per això, no tinc ni la foca blanca ni el cavallet blanc!

Uns anys després, vaig voler tornar a fer natació i els pares em van apuntar al curset d’estiu per provar i vaig descobrir que se’m donava força bé! Des d’aquell moment, he anat fent tots els cursets aconseguint tots els cavallets. 

Fa un any que vaig aconseguirlos tots, des del taronja fins al global dos. Abans que comencés la Covid-19, vaig comentar als pares que volia anar a un club de natació i fer competicions. Vam estar mirant i vam decidir fer les proves per entrar al de Martorell. El coronavirus ho va impedir i no vaig poder fer les proves.

Lucía Sanchez Ruiz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s