És REAL l’existència dels ALIENS?

https://media.metrolatam.com/2020/06/16/template7-bb0db779c388b38e5f1c08643be557c8-1200×600.jpg

Personalment, crec que que els extraterrestres existeixen pels següents motius, basats en algunes teories meves i anècdotes que m’han explicat.

Teories:

  • Les piràmides d’Egipte: No sé si alguna vegada t’has preguntat com es van construir les piràmides amb una base quadrada, les parets i el vèrtex tan perfectes i sense cap tipus d’ajuda?
  • La gasolina: Des que  es van inventar els cotxes, l’any 1769, la majoria han estat funcionant amb benzina o derivats. Imagina’t la de cotxes que s’han anat fabricat i circulat al llarg del temps! Com hi ha hagut tant de petroli per a milions de cotxes durant més de 251 anys?

Anècdotes:

Una nit, quan el meu pare se’n va anar a dormir, ens vam quedar l’Alícia (la seva nòvia) i jo al menjador xerrant i veient la TV. Després d’una estona parlant sobre els aliens, em va explicar que una nit, quan estava sola al menjador, va veure a prop de les muntanyes com la llum blanca d’un fanal que il.luminava més i es movia.

En un dels caps de setmana en els quals jo estava amb el pare, en concret era quan el diumenge ell em portava a casa de la mare, i just al passar a prop de l’estació de tren de Castellbisbal, vaig veure quatre punts enormes il·luminant el cel, semblants a la foto següent:

https://static4.abc.es/Media/201505/19/ovni-ufo-extraterrestre–644×362.jpg

Quan els meus avis eren més joves, se’n van anar amb el meu pare, la meva tieta i el meu tiet a Begues per veure la pluja d’estrelles. Era de nit i s’escoltaven els gossos bordar i el so dels grills, etc. De sobte, es va fer un silenci i es van començar a escoltar molts motors a la vegada amb un soroll superfort. Va coincidir amb una llum que anava d’esquerra a dreta lentament i il·luminava el cel. Després d’una estona, es va enfosquir novament i van tornar a sentir-se els sons de la natura. 

Judith Sánchez Cardeñosa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s