El bàsquet i jo

El meu esport favorit és el bàsquet. Vaig començar a jugar-hi als 4 anys a l’escola Mare de Déu de Montserrat amb els meus amics, perquè el meu pare m’ho va proposar. Actualment, ja porto deu anys jugant-hi.

El meu primer equip va ser el de Castellbisbal des dels quatre fins als sis o set anys. Jo jugava amb companys i contrincants que tenien un o dos anys més que jo i em costa bastant estar al seu nivell.

Als set anys, un cop acabada l’etapa d’iniciació, em van trucar per anar a jugar al Club Bàsquet Cornellà. Va ser una competició molt intensa i una de les meves millors experiències perquè vam quedar el segon millor equip de Catalunya.

Als deu anys, vaig deixar el Cornellà per anar a l’equip Pare Manyanet de Molins de Rei on podia seguir en la mateixa competició i em quedava més a prop. Hi vaig entrar com a mini i hi vaig sortir sent infantil. En aquests dos anys, vam fer una bona feina a nivell de grup i personalment,  vaig aprendre molt i vaig obtenir un bon resultat. A la lliga petita, que es diu “especial” i permet classificar-te en categories, vaig quedar a la A.

Des dels onze  anys, estic jugant al Club Bàsquet Almeda de Cornellà i és un club millor que el de Molins. Hi vaig arribar com a infantil interterritorial i vam guanyar la final de Catalunya. Ara ja estic a la categoria de cadet de 1r any.

Íker López Hernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s