Les xarxes socials

Principalment les xarxes socials són utilitzades pel jovent i gran part dels adults. Són positives perquè et permeten la comunicació amb altra gent, però moltes vegades es fa un mal ús, i s’utilitza per fer mal a altres persones. 

En el cas dels adolescents, les xarxes socials estan presents cada dia i  es publiquen molts aspectes de la vida personal de manera rutinària. 
En general, la xarxa més utilitzada és Instagram. Aquesta plataforma digital és fàcil d’utilitzar i serveix per a:  publicar fotos o videos, parlar amb gent sense tenir el número de telèfon, etc. 
Facebook és l’altra xarxa social, va ser llançada l’any 2004. Et permet afegir gent com a amics i compartir missatges, enllaços, fotografies, entre d’altres coses. 

Tot això està molt bé, però moltes vegades no ens adonem del perill que hi ha darrere de les xarxes socials. Potser hauríem de cuidar millor la nostra privacitat, però pensem que hi ha millors mètodes per millorar-la sense que els nostres pares o mares hagin de controlar el que pengem/ enviem als altres. 


Nosaltres pensem que ser usuari d’una xarxa social està bé, però  amb certs límits, i amb cura dels perills que pot haver. Cal tenir seny i pensar què compartim i amb qui ho fem. 

( Sarah Herreros i Marta Orcera )

Fonts de consulta:
https://www.regio7.cat/tecnologia/2016/07/14/quines-xarxes-socials-untilitzem-adolescents/370643.html

http://www.elpuntavui.cat/article/144005-les-xarxes-socials-avantatges-i-mal-us.html

https://criatures.ara.cat/infancia/perills-xarxa-infants-seguretat-privacitat_0_1677432251.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s