Guanyadora de Mastercher: Tamara Falcó

L’anterior dimarts, 26  de novembre, es va celebrar la final de Masterchef Celebrity, un dels programes de cuina més vist en el canal 1 de TVE. 

Aquest programa consisteix en  14 aspirants que es repten a 12 setmanes intenses plenes de cuina i gastronomia, tant de vanguàrdia com tradicional. 

La concursant, Tamara Falcó, va començar molt bé la competició però quasi l’expulsen per un error de cuinar bàsic. Aquest contratemps va servir com a un avís i va fer que la Tamara treballés molt més dur per arribar més lluny. 

FINAL:
A la final hi van arribar la Tamara i el Félix, dos aspirants molt treballadors i molt experts en la cuina de vanguàrdia. La Tamara va fer totes les seves elaboracions basant-se en la seva família que la van ajudar a arribar a Masterchef.

La primera elaboració va ser una amanida anomenada “Miraflor”:

http://www.rtve.es/television/20191202/receta-miraflores-tamara-falco/1993005.shtml

Els jutges van comentar que era una amanida molt colorida, amb molt de gust i al punt d’oli i sal correcte però amb l’inconvenient que el gel que va ficar al final no tenía gaire sentit.
El segon plat va ser un colomí trufat que va sorprendre al jurat perquè semblava un plat d’estrella Michelín:

http://www.rtve.es/television/20191202/masterchef-celebrity-4-receta-pichon-trufado-mazorca-esferificada-tamara-falco/1993006.shtml

Aquest va ser un dels millors plats segons els jutges ja que el colomí s’havia cuinat al punt i tots els ingredients eren molt ben elaborats i havien necessitat molt de temps.

El tercer plat consta d’una reinterpretació del pastís de préssec que feia la seva àvia quan ella era petita. El jurat va dir que es tractava d’un  plat senzill i molt típic però que estava molt ben preparat i tenia molt de gust.

http://www.rtve.es/television/20191203/masterchef-celebrity-4-receta-dulce-esta-dentro-tamara-falco/1993057.shtml

Amb aquest plat va finalitzar el tast i després d’un temps de deliberació del jurat, va decidir que la Tamara Falcó es mereixia ser la guanyadora per la seva cuina tradicional i de vanguàrdia.

(Roa Bendris i Aina Pardo)

https://www.youtube.com/watch?v=lSKAhx8XGSo

Font de consulta: imatge https://estaticos.elperiodico.com/resources/jpg/1/8/zentauroepp51125556-madrid-2019-tamara-falc-ganadora-del-masterchef-ce191128182552-1574962120981.jpg

Deixa un comentari