El meu viatge a Àfrica

Aquest estiu, vaig anar de vacances deu dies amb la meva família a l’Àfrica. 

La primera setmana, vam estar visitant Kenya. Primer, vam passar dos dies a la ciutat de Nairobi per saber com vivia la gent a un país tan pobre, però no vam poder veure-la massa  ja que estava quasi tota en obres. Després ens vam anar a la zona de muntanya per fer safaris i vam poder avistar molt animals, com per exemple, lleons, nyus, ocells de tot tipus… Com els safaris estaven en llocs molt separats, també vam poder visitar diferents tribus i els seus costums.

Després de la setmana, vam viatjar a Zanzibar, una illa de Tanzània. Allà vam coincidir amb uns amics nostres que els coneixíem des de fa temps i vam fer junts dues excursions. A la primera, vam visitar diferents illes petites per fer snorkeling, veure dofins i menjar a una illa minúscula, on només estaven nosaltres. A la segona  excursió, vam anar a visitar la ciutat de Zanzíbar i a veure plantacions d’espècies. L’últim dia, com no teníem temps de fer cap excursió perquè havíem d’agafar l’avió, vam aprofitar l’hotel a on estavem. Hi havia de tot perquè era un tot inclós. 

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és JEz_Oi0S0V_J21L_033dcY_oPcrj4qhaWaWUevA_vNc4-O1cmhO5xtlBxi8x5R1wgj1V3mdTfCyBv9lVJjWOvLhhbhUo2JZFU94TagOqlZ5HgEaoM4gGDVy7NV238KLY43ArZTo6

Finalment, vam volar sis hores fins aterrar a Dubai on vam agafar un altre avió de sis hores i mitja de durada fins a Barcelona.

Aquest ha sigut el viatge que he fet que més m’ha agradat!     
Hugo Pena

Fonts de consulta: imatges

https://cdn.getyourguide.com/img/tour_img-293982-146.jpg

https://www.exoticca.com/blog/wp-content/uploads/2016/09/cabecera-blog.jpg

https://losviajesdesofia.com/wp-content/uploads/safari-por-africa.jpg https://pix10.agoda.net/hotelImages/2286493/0/0e0882fd738ee507b67aaef57a3aaa21.jpg?s=1024×768

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s