Spoiler Alert

SI T’AGRADEN LES SÈRIES, AIXÒ T’INTERESSA

Sky, la plataforma líder de televisió de pagament europeu, ha realitzat un estudi per conèixer quins hàbits de consum de sèries televisives tenen els espanyols, i si són tan addictes a les series com sembla.

De les dades obtingudes se sap que 7 de cada 10 es consideren addictes a l’hora de veure aquest tipus de continguts televisius. És a dir, que un 41% dedica almenys una hora i mitja diària a veure sèries i gairebé un 30% més de dues hores al dia. Però si això fos poc, al 72% li agradaria dedicar més temps a veure sèries del que dedica actualment. Pel que fa a una altra qüestió, el 22% reconeix veure fins a 3 sèries alhora, mentre que el 25% sol seguir 2 simultàniament. Només el 14% diu veure una única sèrie.

Resultat d'imatges de adictos series

7 de cada 10 espanyols confessa que no pot suportar el nerviosisme ocasionat per saber què passarà en el capítol següent, en conseqüència segueixen consumint. De fet, tal és l’addicció, que el 66% reconeix que no pot evitar seguir veient sèries encara que sàpiga que perd hores de son.

També hi ha un 35% que reconeix haver arribat a cancel·lar una activitat familiar o amb amics per quedar-se a casa veient un contingut televisiu d’aquesta categoria.

En una categoria a part, en relació als gèneres,  la ciència-ficció és el genere més vist amb un 24%, seguit de la comèdia amb un 20%, les sèries d’intriga amb un 19%, la fantasia amb un 11%, les sèries romàntiques, històriques i dramàtiques, amb un 7% cadascuna. I per últim, la categoria Zombie que té un 5 % de seguidors.

En conclusió, més de la meitat del espanyols són addictes a les series. 

Anna i Clara

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s