TOP 5 dels videojocs més venuts el 2017

SECCIÓ: VIDEOJOCS

Comencem la setmana complint una promesa. Tal com vam dir-vos, avui us portem els darrers videojocs que encapçalen el  nostre top 10.

Atenció, que comença el top 5!

  1. Pokémon Sol i Lluna

Pokémon Sol i Lluna, la penúltima entrega de Pokémon, inclou una nova regió amb nous Pokémons i una nova història. Malgrat ser ja de per si un èxit, l’any passat van treure una remasterització d’aquest, però no va tenir la mateixa popularitat que l’original.

POKEMON

  1. Tom Clancy’s ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands és un videojoc que va sortir el març del 2017 per a la Playstation 4, Xbox one i Pc. És un videojoc Shooter tàcti, de món obert, ambientat a Bolívia. Tracta sobre una gran organització de subministrament de drogues que a conseqüència de la seva influència es desestabilitza la regió.

El protagonista és un membre dels Ghost, un esquadró d’elit dels Estats Units.

ghost racon

  1. Resident evil VII: biohazard

Resident Evil VII és la setena part de la saga de Resident Evil creada per Capcom. És un videojoc que pertany al gènere Survival Horror que va sortir el dia 24 de gener del 2017. A diferència dels altres jocs, aquest es juga en primera persona mentre que la resta no.

resident evil

2. The Legend of Zelda Breath of the Wild

The Legent of Zelda Breath of the Wild, el joc possiblement més criticat i valorat del 2017.  Aquesta entrega de la famosa saga The Legend of Zelda per a la Nintendo Switch va presentar un gran canvi a la saga ja que va millorar molt notablement la qualitat dels gràfics i la història, sent així un noc de món lliure.

zelda

I per últim el millor dels millors!

  1. Horizon: Zero Dawn

Horizon Zero Dawn és un joc que va sortir al 2017 exclusivament per a Playstation 4. És un joc de món obert d’acció i aventura, protagonitzat per una noia anomenada Aloy, que és arquera de la seva tribu. En aquest futur postapocalíptic, el món està dominat per robots i la fauna s’ha regenerat de l’impacte dels humans. Els gràfics estan molt ben detallats, i els paisatges també.

  Jutgeu-ho per vosaltres mateixos i cliqueu la imatge:
hero

Cal dir que encara que no hem jugat a tots aquests jocs, per fer l’article hem jugat a les versions de prova i la nostra opinió és que el millor joc de tots és The Legend of Zelda Breath of the Wild, ja que és un joc de gran duració. T’ofereix la possibilitat d’explorar un món obert amb mapa lliure i fins i tot pots saltar-te la història si vols per tal d’anar a pel boss final.

Equip de redacció: Adrià Luque i Sergi Gonzàlez

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s