Crítica de l’anime Danganronpa The animation

SECCIÓ: CÒMIC

Què és Danganronpa?

Danganronpa és un anime que va sortir el 2013 gràcies a l’èxit del videojoc Danganronpa: Trigger Happy Havoc que va sortir el 2010 per a la videoconsola PSP.

anime adrià luque

Història

En Makoto Naegi, el protagonista d’aquest anime, entra al seu nou institut, l’Academia Pic de la Esperança, una acadèmia que accepta adolescents que tenen talents especials. Un bon dia a l’entrar, es desmaia i es desperta en una aula d’institut. Sense saber què ha passat, surt del aula i es dirigeix cap al gimnàs de l’institut. Allà, troba els seus 14 companys de classe i sense més ni més, apareix un os blanc i negre dient que és el director de l’Acadèmia i obliga els alumnes a participar en un joc per matar-se entre ells.

Personatges

personatge anime
Makoto Naegi

En Makoto Naegi és l’estudiant afortunat definitiu escollit en un sorteig per l’Acadèmia Pic de l’Esperança. També es el nostre protagonista. Makoto es descriu a ell mateix com el típic estudiant. Té els cabells castanys i una mica punxeguts, a més d’ulls també marrons. Porta una dessuadora amb caputxa de color gris, pantalons negres i sabates esportives vermelles.

 

 

Opinió personal:

Aquest anime el vaig descobrir l’any passat quan uns amics em van parlar d’ell i me’l van recomanar. Des d’aquell moment el vaig gaudir molt, tant, que vaig investigar si hi havia segona part. La sorpresa va ser quan vaig veure que sí que hi havia la segona part però sols en videojoc i en angles. Per sort, l’equip de traducció de videojocs Transcene ha traduït els dos primers jocs de Danganronpa.

I aquí ve la bomba!

Hem trobat un enllaç per descarregar el Drive del primer episodi de Danganronpa i el volem compartir amb tots vosaltres! Us el deixem per si voleu mirar-vos-el i, tranquils, després de les vacances ja ens direu el què! https://goo.gl/NRVYeV

  La nostra nota: 7/10

Equip de redacció: Adrià Luque

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s