Música?

SECCIÓ: MÚSICA

Música? Qui no ha escoltat mai una cançó? Com a redactors de la revista hem decidit fer una enquesta a l’institut. Us agrada la música? És clar que sí que us agrada però nosaltres ho havíem de confirmar!

música

Ara bé, hi ha moltes discrepàncies entre els estils. Hem observat que la major part dels enquestats es decanta pel pop i l’ska. La rumba catalana tampoc es queda enrere. I el trapp, el rock and roll, el rap i la música clàssica no estan en cap mala posició. En definitiva, la diversitat musical ens defineix a tots.

estils

Un aclaparador 80% ha respost que escolta música sempre que pot. Tot i així, també en aquest apartat hem obtingut respostes de tots els colors. Fins i tot ens atreviríem a dir que algun profe s’ha colat a l’enquesta.

music music

Equip de redacció: Lluís Mateo i Martí Rabella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s