Crisàlide, tot un èxit!

SECCIÓ: INSTITUT

Bon dia Ikbmeseros!

Fa uns dies vam distribuir per les nostres xarxes el vídeo de la forta ovació que van rebre els alumnes de 4t d’ESO que havien fet Crisàlide, ja sabeu del que parlem, veritat?

Captura Crisàlide

Investigant una mica hem descobert que ja han portat el seu curtmetratge a diferents aplecs. Una d’aquestes trobades va ser a les XI Jornades d’acompanyament al dol i la malaltia de Lleida o bé el X congrés de la societat Catalano-Balear de cures pal·liatives, però n’hi hagut d’altres. De fet fins i tot van anar a recollir un premi! Moltes felicitats, sou un gran equip!

Avui, us portem un petit text que ens passa la Maria Estudillo, una de les alumnes que volem felicitar de part tot l’equip de redacció de l’Ikb+ amb la seva experiència a la Xerrada del Dol de l’Institut de Callís a Vic.

El dilluns 19 de febrer, ens van convidar a un institut de Vic per explicar el nostre curtmetratge.
Primer de tot, ens van convidar a esmorzar i després vam anar a una xerrada  sobre les malalties cròniques. Seguidament, els nostres companys van pujar a l’escenari per explicar el procés que vam seguir per fer el curtmetratge. Vàrem veure el curt, tots plegats, amb un projector, val a dir que amb certes dificultats, però el vam poder mirar.
Tot seguit, el senyor que ens havia fet la xerrada, va obrir un torn de preguntes i els alumnes d’aquell centre les responia.
Per finalitzar, va venir TV3 i ens van preguntar si podíem contestar unes preguntes. Es veu que estan treballant per dur a terme un documental de malalties cròniques i volen incloure-hi el nostre curt! Diuen que pot arribar molta gent i que pot ajudar a les persones que ho necessitin.
Aquesta va ser la nostra experiència a Vic!

Us passem l’enllaç per si voleu tornar a mirar el curt:

MIREU EL CURTMETRATGE DES D’AQUEST ENLLAÇ!

Equip de redacció de l'IKB+

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s