Ressenya de “The legend of Zelda Majora’s mask”

SECCIÓ: VIDEOJOCS

Què és The Legend of Zelda Majora’s mask?

The Legend of Zelda Majora’s mask és un videojoc creat a l’any 2000. A l’any 2016, van fer un remake (The legend of Zelda Majora’s mask 3D). El videojoc original va sortir per la videoconsola Nintendo 64, i el seu remake per la consola 3DS, tots dos fets per la plataforma Nintendo.

Captura.PNG

Història

Aquest joc tracta sobre en Link, el nostre protagonista, el qual es troba en un món misteriós per culpa de l’Skull Kid, un noi trapella que l’ataca. Li roba el cavall, el transforma en un Deku, i li pren la seva preuada ocarina, un instrument de la princesa Zelda, la princesa de Hyrule. A l’arribar a la ciutat Rellotge, la ciutat central de la regió de Termina, un venedor de màscares misteriós li diu al Link que el tornarà a convertir en humà si recupera la màscara que l’Skull Kid l’hi va robar. Voleu saber què passa després? A partir d’aquí us deixem a vosaltres descobrir el joc…

Personatges

Aquest és en Link, el personatge principal de la saga The Legend of Zelda i el nostre avatar al joc.

Personalitat: En Link, en aquest joc presenta un aspecte infantil, i té l’habilitat de convertir-se en diverses criatures amb habilitats especials a través de les seves màscares. Les fa servir per a aturar el seu enemic Skull Kid i recuperar la mascara robada.

Foto 1 Ressenya the Legend of Zelda Majora's mask
LINK

Aquest es l’Skull Kid,

un noi trapella que ve del bosc. Una llegenda diu que els nens que es perden al Bosc Perdut es transformen en Skull Kids. Aquest Skull Kid va arribar a Termina on va conèixer dues fades que eren germanes i es van fer inseparables. Un dia pel bosc es va trobar un venedor de màscares, que portava una màscara que va cridar-li l’atenció. Va atacar al venedor i va robar-li la màscara, que li va donar poders sobrenaturals.

Foto 2 ressenya the Legend of Zelda Majora's mask.png
Skull Kid

 

Què ens ha semblat el joc?

Aquest joc, de la saga The Legend of Zelda, és un dels millors, al meu parer. Té una història molt desenvolupada i hi ha moltes missions secundàries, fet que et permet aconseguir més experiència en el joc com a jugador i més bonificacions per poder passar-tel amb mes facilitat.

Li donem un 7/10, ja que una vegada que has completat la història i les missions secundàries no pots fer res de nou.

Equip de redacció: Sergi González

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s