Els alumnes de l’Institut veuen la pel·lícula “Figuras ocultas”

Tal dia com avui a l’Institut… Qui vindrà a veure la peli avui?

El darrer dimecres 8 de març, els alumnes de l’institut van anar a veure la pel·lícula de “Figuras ocultas” a l’auditori del poble en commemoració al Dia internacional de la dona. “Figuras ocultas” narra l’història (basada en fets reals) de tres meravelloses dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA a començaments dels anys seixanta. Durant tota la pel·lícula es poden observar les impactants imatges del tracte que rebien aquestes tres dones i com reclamen l’igualtat de drets aprofitant el projecte de posar en órbita a l’astronauta John Glenn. Aquesta ha sigut rebuda amb molt bones crítiques per part dels alumnes del centre. Hi ha gent a la que li ha agradat, i altra gent a la que no gaire; però tots han estat d’acord en que reflexa molt bé la realitat i que aconsegueix transmetre el missatge d’igualtat de drets.

Resultado de imagen de figuras ocultas

Héctor Rodríguez Calvo, 3r A

View original post

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s