Visita a l’empresa BASF de Castellbisbal

foto-revista-basfEl passat 24 de novembre els alumnes de primer de batxillerat científic que tenim com a assignatura química vam realitzar una excursió a la zona industrial de Castellbisbal, específicament a la fàbrica de productes químics BASF.

Els alumnes anàvem a viure l’experiència en primera persona de com és treballar a BASF, relacionat en la part química que realitza l’empresa. Res més arribar vàrem ser molt ben rebuts. Després de quatre xerrades realitzades per treballadors de diferents sectors de la fàbrica explicant el seu treball, com és la fàbrica, en que consta BASF i altres dades molt interesant, vam proseguir amb un esmorzar. Més tard ens van dividir en tres grups on, acompanyats d’un treballador que anteriorment havia fet la xerrada, aniríem veient les instal·lacions de la fàbrica (tant exterior com interior), les funcions principals, per poder observar físicament tot allò que s’havia vist en l’explicació i finalment concloure la visita amb un experiment en laboratori, on vam poder veure lrd funcions que tenen els treballadors en el seu dia a dia.

La BASF va tenir el detall de regalar als alumnes com a comiat i record de la visita una bossa de regal amb productes com bolígrafs, buff… amb la marca de l’empresa.

Va ser una gran experiència!

Alumnat de Química de 1r de batxillerat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s