Jordi Falguera, finalista dels Premis “Ciencia en Acción” als millors Treballs de Recerca

El passat 7, 8 i 9 d’octubre, en Jordi Falguera, alumne de 2n de batxillerat el curs passat al nostre centre, va participar a l’acte que es va celebrar a Algeciras com a finalista en els Premis als millors Treballs de Recerca  del curs 2015-16.

El seu treball, amb el títol “Colitis ulcerosa: provoca dolor?”, realitzat amb la col·laboració de la UAB, dins el programa ARGÓ, va ser seleccionat entre els que es van presentar a tot l’Estat espanyol. En Jordi el va defensar en una presentació oral i diversos pòsters científics i fitxes descriptives.

Volem felicitar al Jordi i desitjar-li que el camí que aquest any ha encetat amb tanta il·lusió i entusiasme el porti allà on ell desitgi. En Jordi ha aconseguit entrar al doble grau de Física i Química de la UAB.  Moltes felicitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s