La diversitat: Una nova obra d’art a l’institut

20160413_115129-1-1-1[1]La diversitat és un dibuix pensat i creat per l’alumne de l’Aula oberta Isaias Comino a l’assignatura d’Art, amb la col·laboració d’en Ricard Gimeno, per decorar una porta d’un magatzem al capdavall de les escales de l’ala nova de l’institut.
Amb aquesta pintura es vol transmetre un sentiment de desigualtat social… Es presenta una obra abstracta que juga amb els colors i les formes, en la qual es poden observar els sentiments mitjançant el plor d’una cara i els diferents colors i dibuixos que l’envolten; per això se li va posar el títol de La diversitat.

La part superior representa el camí al cel; per això, té colors foscos que finalitzen en un possible i imaginari firmament. Els colors es desvirtuen entre ells i la llàgrima i l’home cridant representen tot@s aquell@s que no tenen veu.
Ho hem així fet per representar un camí que arriba a les estrelles, i la part de baix simbolitza el patiment de la humanitat a la terra.

 

puerta1 puerta2 puerta3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s