Campanades a morts

A les meves classes de literatura explico que la mort ha estat un tema recurrent des que l’home  (en sentit genèric), al llarg de la seva història, ha tingut la necessitat d’expressar els seus sentiments així com de manifestar la seva visió del món. Aquesta vegada, però, Campanades a morts de Lluís Llach no només és un clamor per la pèrdua, sinó que esdevé en crit de denúncia. És una cançó colpidora i els fets del quals parla queden sobradament explicats al vídeo. Aquests fets van passar  un 3 de març de 1976, ara fa 40 anys.

Mercedes Núñez, professora de Lengua y literatura española

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s