IKB+ Fashion: Paula Gutiérrez (i 3)

Fashion_3

Amb aquest conjunt podem veure com la nostra model d’IKB+, la Paula Gutiérrez, combina dues peces de roba bàsiques, com són uns texans negres i una camisa de quadres, que ens permeten aconseguir un look còmode per al dia a dia. Afegint-hi els accessoris adequats podem aconseguir una vestimenta de nit; en aquest cas hi escaurien una bossa de pell sintètica i uns botins estil Chelsea o unes elegants sabates de talons. Per donar-li el toc final podem recollir els cabells, ja sigui amb trenes o amb un monyo arreglat. És perfecte per quan has d’estar tot el dia a fora de casa i no pots portar una muda de recanvi.

Marta Arjona, 3r d'ESO B
Marta Arjona, 3r d’ESO B
Paula Gutiérrez, 3r d'ESO B
Paula Gutiérrez, 3r d’ESO B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s