IKB+ Fashion: Carlota Sánchez

Imagen1

 

Imagen2

Com podem veure, la Carlota Sánchez de 2n d’ ESO segueix les tendències de la moda més actual, ja que porta una camisa oversize de quadres que li atorga un punt diferent i original. Aquesta vestimenta es pot portar de moltes maneres i amb diferents utilitats: a la cintura (funció decorativa), oberta amb una samarreta o crop top o, com en aquest cas, cordada. D’aquesta manera, se centra l’atenció en la peça en qüestió: queda simple i a la vegada li dóna un rotllo diferent.

Marta Arjona, 3r d'ESO B
Marta Arjona, 3r d’ESO B
Paula Gutiérrez, 3r d'ESO B
Paula Gutiérrez, 3r d’ESO B

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s