XXI Saló del manga de Barcelona

foto

El primer que vam veure a l’entrar al saló del manga va ser la gran plaça Univers. A la nostra esquerra quedava el palau 1, amb totes les parades dels restaurants i amb la zona Nintendo. A la nostra dreta, estava localitzat el palau 3, on tenia lloc l’exposició de Star Wars i la zona de projecció. Finalment, si anéssim darrere de la plaça Univers, trobaríem el palau 2, amb les seves dues plantes.

Com que volia visitar la zona de Pokémon, ens vam encaminar cap a la planta baixa del palau 2. Una vegada dins, ens vam quedar molt sorpreses, ja que vam veure totes les paradetes, plenes de coses molt interessants i que no havíem vist mai. Una vegada superada la sorpresa, ens vam encaminar cap al fons del tot a la dreta, i vam veure una gran pantalla en la qual podíem observar un combat Pokémon entre dos visitants. En la pantalla podíem veure un Mega Kangaskhan que lluitava contra un Mega Venusaur i contra un Suicune.

Quan va acabar l’enfrontament, vam estar investigant el palau 2. Hi havia moltes paradetes, i tot i que alguns objectes es repetien, la major part de coses només les podies trobar en un lloc. Principalment es podien distingir tres tipus de parades: les que venien només manga,  les que oferien merchandising, com per exemple peluixos, collarets, xapes, roba… i les que venien coses que no tenien res a veure amb cap anime o manga, ja que tenien per exemple roba i complements (faldilles, perruques…), menjar ( llaminadures, xocolata…), etc.

Les paradetes que cal destacar són les que van muntar Norma Editorial i Planeta Deagostini, ja que eren les més grans, i sempre hi havia molta cua per a poder entrar dins i veure els seus productes.

Una vegada investigada la planta 1, vam pujar a la 2, i ens vam trobar davant de l’exposició “Dracs de paper”, en la qual podíem veure la diferència entre els dracs orientals i els occidentals. L’exposició estava il·lustrada amb imatges de Bola de Drac, de “Joc de Trons”, i d’altres mangues. A més a més, allà es trobaven diferents tallers, com el de té o els de massatges orientals. Però el que més impactava era la maqueta de la ciutat de Tokio, que estava feta amb gran detall.

A l’hora de dinar, vam anar al palau 1. Pensàvem que hi hauria poca cua, ja que eren quasi les tres, però ens vam trobar amb una cua que durava gairebé dues hores. Per tant, vam agafar paciència, i vam muntar el nostre “càmping” improvisat al final de la cua. Una vegada vam arribar fins a la parada, la Marina i jo vam agafar un pot de Ramen (fideus instantanis) i… la Marina els va provar una vegada i no va voler saber res d’ells, ja que deia que estaven molt dolents. En canvi, a mi em van agradar, però no m’atrevia a beure’m el caldo que van deixar…

Finalment, vam passar a fer una ullada al palau 3, encara que mentiria si no digués que em vaig portar una decepció… ja que en aquell espai, al ser pràcticament tot tallers, no hi havia gaire cosa per veure, i estava bastant buit. Tot i això, al final es va animar una mica, ja que vam trobar una parada en la qual feien figures terrorífiques, i ens van deixar fer una foto amb una d’elles. A més a més, l’exposició de Star Wars estava bastant bé, ja que es podien veure  persones representant a tots els personatges de les pel·lícules.

goCal esmentar alguns dels espectacles que feien en el gran escenari, com el concurs de Cosplay de Super Mario Bros, concerts de música japonesa… També estava molt bé un petit tros destinat als jocs de taula de Japó, ja que allà s’estava tranquil, i podies descansar una mica mentre jugaves a un joc completament nou anomenat GO.

El saló estava molt ben muntat, però el que més em va agradar va ser l’ambient que hi havia, ja que totes les persones eren molt simpàtiques, i com que ens agradava més o menys el mateix,  et podies sentir molt integrat.

A més a més, m’agradava abraçar a totes les persones que portaven el cartell de “Free hug”, i per tant donaven abraçades gratis. També cal destacar molt tota la gent que portava Cosplays molt treballats, i per tant que et feien sentir com si estiguessis dins del seu anime o manga.

Mireia_Muñoz_4t_B
Mireia Muñoz, 4t B

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s