Mammoth Hunters, l’aplicació que t’ajudarà a estar en forma.

la foto 4 la foto 5

Mammoth Hunters, l’aplicació que t’ajudarà a estar en forma.

Amb aquesta aplicació que ens ha recomanat la Pilar (en realitat ens hi ha obligat però li ho perdonem) podem millorar la nostra forma física i autònomament i segons les nostres característiques. Això s’aconsegueix a partir de diversos exercicis segons l’objectiu que hagis escollit:

L’aplicació et permet triar el que tu pretens assolir:

-Perdre pes

-Millorar la salut

-Guanyar força

El sistema d’entrenament que utilitza és el PALEOTRANING que es basa en:

-S’adapta al teu ritme de vida i et motiva

-Entrena el teu propi cos a alta intensitat

-La Paleodieta optimitza la teva salut

-Amb tan sols 12 sessions veuràs grans canvis

Aquest programa de millora de la nostra condició física el fem conjuntament amb l’Anna Obradors (responsable del servei de SALUT i ESCOLA), la qual ens explicarà les pautes correctes per tenir una alimentació saludable i així evitar els problemes de salut ocasionats pel sobre pes.

L’aplicació, que és compatible per a Iphone i Android,  necessita que tinguis un correu electrònic, i ser major d’edat, encara que si no tens escrúpols pots dir una mentida piadosa i posar-hi que tens 18 anys. Ocupa només 70mb i es totalment gratuïta, a no ser que vulguis passar a “prèmium” i pagar uns 5 € per un entrenador i dietista personalitzat.

 

L’aplicació t’ajudarà a millorar la teva condició física, però  cal que facis tot el possible per seguir el pla que et proposa per complir aquest objectiu.

Aquesta aplicació ens ha semblat bastant útil, però necessita una atenció constant i la gent amb molt poc temps pot ser que no pugui entrenar sempre. Si tens un mínim de constància i dedicació, els resultats beneficiosos s’aprecien en poques setmanes.

 

la foto 2 la foto 3

Aleix Rodríguez, Marina Álvarez, Marina Vernet i Arturo Reyes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s