La meva mascota: Claudia Moyano

Mascota_Claudia_Moyano

La meva descripció tracta sobre la meva conilla, que es diu Kika i té un any; el compleix el dia 18 de febrer i la seva raça es diu SILVER FOX.

El color del seu pèl és negre i al mig del cap té una taqueta de color blanc; també  hi té les puntes de les potetes i alguns pèls pel cos, i els seus ulls són de color marró; mesura uns 25 cm més o menys i les orelles mesuren uns 10 cm. Té una cua molt curta i unes orelles molt llargues, unes ungles, unes dents , un petit morro, molt pèl, bigotis i quatre potes, les de davant i les del darrere.

La meva conilla menja herbes, plantes, pastanagues, pinso, enciam… ho rossega tot!!! És molt juganera, li agrada molt córrer i saltar pel pati, encara que de vegades és molt entremaliada perquè és mol nerviosa, i molts cops m’ha fet esgarrapades i mossegades. Però és molt bona quan no m’ho fa. ESTIMO MOLT LA MEVA CONILLA, ÉS LA MILLOR!!!

Claudia_Moyano  Claudia Moyano Ortega, 1r ESO A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s