Carnestoltes a l’institut


El passat divendres 13, el Carnaval es va colar al nostre institut! Va ser un migdia divertit per a tots.
Els més atrevits (i mandrosos) van venir en pijama i d’altres es van disfressar, es van pintar els cabells… per anar ambientant-nos en la festa del cap de setmana.
Es van organitzar diverses activitats, una de les quals era Slackline, una proposta molt original reservada per als més valents (qui puja, cau). En d’altres, com al bàsquet, l’hockey i els malabars, hi va haver molta participació. La màster class de ball i l’actuació no les vaig poder veure, però segur que van estar genials ja que els ballarins i ballarines s’ho valen! Els pastissos estaven boníssims; n’hi havia per a tots els gustos i amb molta varietat. Es van fer moltes altres activitats i, finalment, qui no volia participar en cap d’elles, podia voltar pel pati, parlar… Ens va donar un descans propi d’un divendres.

Carla_Mateo  Carla Mateo 2n d’ESO B

Em va agradar molt aquell divendres. Vaig anar a la màster class i ens van ensenyar alguns passos de hip-hop, el seu nom, d’on provenen i que cada pas tenia la seva pròpia història. Finalment vam fer un ball amb tot el que ens havien ensenyat. Va estar molt bé (fins i tot ballaven alguns professors!) i tothom hi participava activament… I jo eufòric quan em sortien els passos bé, acompanyat dels meus companys.

A continuació vaig anar als malabars on fèiem servir el diàbolo. Jo no en sé gaire d’aquest objecte, però de mica en mica m’anaven dient com ho havia de fer. Sobretot m’agradava veure com la gent feia filigranes amb l’aparell i les coses que són capaços de fer companys meus amb un tros de corda amb manetes i un plàstic.

En fi, va ser un dia molt especial, tant per a mi com per als meus companys.

Eloi_Cànovas  Eloi Cànovas, 2n d’ESO B

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s